geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Zijian Zeng <men...@yahoo.com>
Subject Re: [jira] Updated: (GERONIMO-245) OutOfMemoryError while running ConnectionManagerStressTest
Date Thu, 09 Sep 2004 13:39:13 GMT
Plesae remove me from the mailing list.  Thanks!

dev@geronimo.apache.org wrote:The following issue has been updated:

Updater: Dain Sundstrom (mailto:dain@coredevelopers.net)
Date: Wed, 8 Sep 2004 10:07 PM
Changes:
type changed from Task to Bug
---------------------------------------------------------------------
For a full history of the issue, see:

http://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-245?page=history

---------------------------------------------------------------------
View the issue:
http://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-245

Here is an overview of the issue:
---------------------------------------------------------------------
Key: GERONIMO-245
Summary: OutOfMemoryError while running ConnectionManagerStressTest
Type: Bug

Status: Reopened
Priority: Minor

Project: Apache Geronimo
Components: 
buildsystem
connector
Fix Fors:
1.0-M2
Versions:
1.0-M2

Assignee: 
Reporter: Ralf Barkow

Created: Sat, 12 Jun 2004 2:44 PM
Updated: Wed, 8 Sep 2004 10:07 PM
Environment: Windows 2000 Prof DE (5.00.2195) SP4, Java 1.4.2_04-b05, maven 1.0-rc2
AMD-K6(tm) 3D processor with 384 MB RAM

Description:
Building the current 1.0-SNAPSHOT on my 'thin-chested' Win2kProf DE box with java v1.4.2_04-b05,
there's now an OutOfMemoryError while running the connector.outbound.ConnectionManagerStressTest.
Okay, 384 MB RAM isn't that much, but obviously no problem if I run this test in Eclipse3M8.
Everything's green there -- test(s) passed. 

Setting MAVEN_OPTS=-Xmx didn't help. I tried 512m and -- probably more realistic -- 256M,
which I also use in the comand line arguments for Eclipse. 

Workaround: I build -- successfully btw -- with 
"maven -Dmaven.test.failure.ignore=true" 
for now.

Is this a maven bug (v. 1.0-rc2) ? Or a problem with the installed JREs? Eclipse runs under/uses
AppServer-jdk-1.4.2_04-b04, which is JAVA_HOME also, vs. j2re-1.4.2_04-b05 in WINNT/system32/
and programs, which seems to be launched by maven, shells, etc. 

Any ideas?
-- 
/rgb


---------------------------------------------------------------------
JIRA INFORMATION:
This message is automatically generated by JIRA.

If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa

If you want more information on JIRA, or have a bug to report see:
http://www.atlassian.com/software/jira



Mime
View raw message