geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin Kastner" <martin.kast...@objectwork.de>
Subject AW: Specs Link not working
Date Tue, 21 Sep 2004 12:18:07 GMT
How can I bring that in order?
I look around myself in the SVN and do not point exactly 
where I beginning at best. I saw that the sides are generated 
over Maven and in particular I found references to the not existing 
sides in the file 'navigation.xml'.
Am I to be provided creating the HTML sides?

Example:
   - create index.htm in the new folder 'activation' in folder
     '/specs'


Regards, Martin

> -----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> Von: Alan D. Cabrera [mailto:adc@toolazydogs.com]
> Gesendet: Dienstag, 21. September 2004 01:08
> An: dev@geronimo.apache.org; dev@geronimo.apache.org
> Betreff: RE: Specs Link not working
> 
> Thanks Martin.  Please file a Jira issue with its patch on
> http://nagoya.apache.org/jira/secure/BrowseProject.jspa?id=10220.
> 
> 
> Regards,
> Alan
> 
> 	-----Original Message-----
> 	From: Martin Kastner [mailto:martin.kastner@objectwork.de]
> 	Sent: Mon 9/20/2004 4:52 PM
> 	To: dev@geronimo.apache.org
> 	Cc:
> 	Subject: Specs Link not working
> 
> 
> 
> 	The Hyperlinks from the menu (
http://geronimo.apache.org/index.html
> <http://geronimo.apache.org/index.html>  ) to the specs are not
working.
> 
> 	Example:
> 
> 	http://geronimo.apache.org/specs/activation/index.html
> <http://geronimo.apache.org/specs/activation/index.html>
> 
> 	http://geronimo.apache.org/specs/ejb/index.html
> <http://geronimo.apache.org/specs/ejb/index.html>
> 
> 
> 	+Martin



Mime
View raw message