geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Farb" <dmf...@earthlink.net>
Subject RE: Testing Maven 1.0
Date Thu, 15 Jul 2004 02:10:31 GMT


Maven 1.0 works using clean and a straight (complete) build on the
following:

C:\> java -version
java version "1.4.2_04"
Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2_04-b05)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2_04-b05, mixed mode)
C:\> ver
Microsoft Windows 2000 [Version 5.00.2195]

maven -clean does:
 __  __
|  \/  |__ _Apache__ ___
| |\/| / _` \ V / -_) ' \  ~ intelligent projects ~
|_|  |_\__,_|\_/\___|_||_|  v. 1.0
BUILD SUCCESSFUL
Total time: 43 seconds
Finished at: Wed Jul 14 13:47:12 CDT 2004

maven (full build) does:

|  \/  |__ _Apache__ ___
| |\/| / _` \ V / -_) ' \  ~ intelligent projects ~
|_|  |_\__,_|\_/\___|_||_|  v. 1.0

Plugin cache will be regenerated
Directory C:\Geronimo\Maven\repository\repository does not exist. Attempting
to create.
...
BUILD SUCCESSFUL
Total time: 26 minutes 21 seconds
Finished at: Wed Jul 14 14:15:35 CDT 2004

Thanks
David Farb

> -----Original Message-----
> From: Jeremy Boynes [mailto:jboynes@gmail.com]
> Sent: Wednesday, July 14, 2004 1:33 PM
> To: dev@geronimo.apache.org
> Subject: Testing Maven 1.0
>
>
> Would appreciate it if people can confirm if geronimo builds on
> different platforms with the new release of maven 1.0
>
> BUILD SUCCESSFUL on
> Windows XP Pro SP1
> java version "1.4.2"
> Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2-b28)
> Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2-b28, mixed mode)


Mime
View raw message