geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lynch, Peter" <Peter.Ly...@NBNZ.CO.NZ>
Subject RE: Testing Maven 1.0
Date Wed, 14 Jul 2004 23:07:02 GMT
OK, after deleting my maven repository, then figuring out what NTLM
authentication was and how to configure it behind my firewall, I finally
got...

BUILD SUCCESSFUL on
Windows NT4 SP6
java version "1.4.2_03"
Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2_03-b02)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2_03-b02, mixed mode)

However, I got the following errors:
Running org.apache.geronimo.jetty.ApplicationTest
Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 8.734 sec
[ERROR] TEST org.apache.geronimo.jetty.ApplicationTest FAILED
Running org.apache.geronimo.jetty.ContainerTest
Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 3.656 sec
Running org.apache.geronimo.jetty.deployment.WebAppDConfigTest
Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 2, Time elapsed: 4.688 sec
[ERROR] TEST org.apache.geronimo.jetty.deployment.WebAppDConfigTest FAILED

These errors have happened to me before, so I don't think they are related
to the new maven version.  Does anyone care?

Regards,
Peter Lynch

> -----Original Message-----
> From:	Jeremy Boynes [SMTP:jboynes@gmail.com]
> Sent:	Thursday, July 15, 2004 6:33 AM
> To:	dev@geronimo.apache.org
> Subject:	Testing Maven 1.0
> 
> Would appreciate it if people can confirm if geronimo builds on
> different platforms with the new release of maven 1.0
> 
> BUILD SUCCESSFUL on
> Windows XP Pro SP1
> java version "1.4.2"
> Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2-b28)
> Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2-b28, mixed mode)

This communication is confidential and may contain privileged material.
If you are not the intended recipient you must not use, disclose, copy or retain it.
If you have received it in error please immediately notify me by return email
and delete the emails.
Thank you.

Mime
View raw message