geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeremy Boynes <jboy...@apache.org>
Subject Re: Testing Maven 1.0
Date Thu, 15 Jul 2004 00:01:36 GMT
Lynch, Peter wrote:

> OK, after deleting my maven repository, then figuring out what NTLM
> authentication was and how to configure it behind my firewall, I finally
> got...
> 
> BUILD SUCCESSFUL on
> Windows NT4 SP6
> java version "1.4.2_03"
> Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2_03-b02)
> Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2_03-b02, mixed mode)
> 

Thanks


> However, I got the following errors:
> Running org.apache.geronimo.jetty.ApplicationTest
> Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 8.734 sec
> [ERROR] TEST org.apache.geronimo.jetty.ApplicationTest FAILED
> Running org.apache.geronimo.jetty.ContainerTest
> Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 3.656 sec
> Running org.apache.geronimo.jetty.deployment.WebAppDConfigTest
> Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 2, Time elapsed: 4.688 sec
> [ERROR] TEST org.apache.geronimo.jetty.deployment.WebAppDConfigTest FAILED
> 
> These errors have happened to me before, so I don't think they are related
> to the new maven version.  Does anyone care?
> 

Yes. But from what I remember, these come from restrictions on the 
firewall on your machine. Given the point of the test is to check that 
we can connect to the local server over the network suggestions on how 
to make it work in your environment would be appreciated.

If there is more going on here then please post more details (like the 
text test reports)

--
Jeremy


Mime
View raw message