geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aaron Mulder <ammul...@alumni.princeton.edu>
Subject Re: Build Problems
Date Mon, 09 Feb 2004 06:46:25 GMT
	Never mind -- it worked after a clean build.

Aaron

On Mon, 9 Feb 2004, Aaron Mulder wrote:
> 	Now I'm getting the test error Jeremy mentioned.
> 
> Aaron
> 
> 
> test:test:
>     [junit] Running 
> org.apache.geronimo.connector.deployment.Connector_1_0Test
>     [junit] Tests run: 3, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 2.35 sec
>     [junit] Running 
> org.apache.geronimo.connector.deployment.Connector_1_5Test
>     [junit] Tests run: 3, Failures: 0, Errors: 2, Time elapsed: 2.13 sec
>     [junit] [ERROR] TEST 
> org.apache.geronimo.connector.deployment.Connector_1_5Test FAILED
> 
> 
> 
> Testcase: testLoadJ2eeDeploymentDescriptor took 1.785 sec
>         Caused an ERROR
> XML object is not of type D=connector@http://java.sun.com/xml/ns/j2ee
> org.apache.xmlbeans.XmlException: XML object is not of type 
> D=connector@http://java.sun.com/xml/ns/j2ee
>         at 
> org.apache.xmlbeans.impl.store.Root.autoTypedDocument(Root.java:477)
>         at org.apache.xmlbeans.impl.store.Root.loadXml(Root.java:1079)
>         at org.apache.xmlbeans.impl.store.Root.loadXml(Root.java:1063)
>         at 
> org.apache.xmlbeans.impl.schema.SchemaTypeLoaderBase.parse(SchemaTypeLoaderBase.java:360)
>         at 
> org.apache.geronimo.xbeans.j2ee.ConnectorDocument$Factory.parse(ConnectorDocument.java:68)
>         at 
> org.apache.geronimo.connector.deployment.Connector_1_5Test.testLoadJ2eeDeploymentDescriptor(Connector_1_5Test.java:99)
>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>         at 
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>         at 
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
> 
> Testcase: testLoadJ2eeDeploymentDescriptorTestcase: 
> testLoadGeronimoDeploymentDescriptor took 0.231 sec
> Testcase: testCreateConnector_1_5Module took 0.083 sec
>         Caused an ERROR
> org.apache.xmlbeans.XmlException: XML object is not of type 
> D=connector@http://java.sun.com/xml/ns/j2ee
> org.apache.geronimo.deployment.DeploymentException: 
> org.apache.xmlbeans.XmlException: XML object is not of type 
> D=connector@http://java.sun.com/xml/ns/j2ee
>         at 
> org.apache.geronimo.connector.deployment.AbstractConnectorModule.generateClassPath(AbstractConnectorModule.java:123)
>         at 
> org.apache.geronimo.connector.deployment.Connector_1_5Test.testCreateConnector_1_5Module(Connector_1_5Test.java:136)
>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>         at 
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>         at 
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
> Caused by: org.apache.xmlbeans.XmlException: XML object is not of type 
> D=connector@http://java.sun.com/xml/ns/j2ee
>         at 
> org.apache.xmlbeans.impl.store.Root.autoTypedDocument(Root.java:477)
>         at org.apache.xmlbeans.impl.store.Root.loadXml(Root.java:1079)
>         at org.apache.xmlbeans.impl.store.Root.loadXml(Root.java:1063)
>         at 
> org.apache.xmlbeans.impl.schema.SchemaTypeLoaderBase.parse(SchemaTypeLoaderBase.java:360)
>         at 
> org.apache.geronimo.xbeans.j2ee.ConnectorDocument$Factory.parse(ConnectorDocument.java:68)
>         at 
> org.apache.geronimo.connector.deployment.Connector_1_5Module.getConnectorDocument(Connector_1_5Module.java:120)
>         at 
> org.apache.geronimo.connector.deployment.AbstractConnectorModule.generateClassPath(AbstractConnectorModule.java:112)
>         ... 15 more
> 
> 
> 
> On Sun, 8 Feb 2004, David Jencks wrote:
> > Sorry, I missed the maven.xml and project.xml files in my checkin this 
> > morning.  The build works for me now, hope it is ok for everyone.
> > 
> > thanks
> > david jencks
> > 
> > On Sunday, February 8, 2004, at 04:18 PM, Jeremy Boynes wrote:
> > 
> > > Aaron Mulder wrote:
> > >
> > >> 	I just checked out a new tree and tried to build.  I did a rebuild 
> > >> in the modules/maven-xmlbeans-plugin directory first as per David's 
> > >> advice.  Now when I build, I get compile errors on the XMLBeans 
> > >> generated classes.  It looks like the classes are there, just with 
> > >> the wrong package or something?
> > >
> > > I am having the same issue.
> > >
> > > I added a dependency on the geronimo-spec-j2eeschema module and the 
> > > Connector module now compiles but the Connector_1_5Test fails. It 
> > > appears not to be using the correct xmlbeans objects.
> > >
> > > I commented out the tests locally to keep going but haven't committed 
> > > that for obvious reasons.
> > >
> > > --
> > > Jeremy
> > >
> > 
> 


Mime
View raw message