geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeremy Boynes <jer...@coredevelopers.net>
Subject Re: Problems with stopwatch test
Date Mon, 08 Dec 2003 17:38:07 GMT
Alan D. Cabrera wrote:

> It works for me but, I should mention that the code that was originally
> submitted didn't work for me; I had similar problems that you had,
> sometimes sleep(100) takes only 94 milliseconds.  I figured that it was
> something w/ the timer resolution and upped it up to one full second.
> 
> Regards,
> Alan
> 
> 
>>-----Original Message-----
>>From: David Jencks [mailto:david@coredevelopers.net]
>>Sent: Sunday, December 07, 2003 8:03 PM
>>To: geronimo-dev@incubator.apache.org
>>Subject: Problems with stopwatch test
>>
>>I'm having inconsistent problems with the new geronimo commons
>>StopWatch test on my slow old powerbook.  Perhaps in an attempt to get
>>on to more important things, apparently sometimes sleep(1000) takes
>>only 999 milliseconds.
>>
>>I'm curious if anyone else observes anything similar and if anyone has
>>a suggestion about how to work around this. (buying a new computer is
>>not practical at the moment, unfortunately).  I patched the test to
>>show some instances of this problem.
>>
>>Thanks
>>david jencks
> 
> 

This class doesn't actually do much - do we really need it?

-- 
Jeremy

/*************************
  * Jeremy Boynes
  * Partner
  * Core Developers Network
  *************************/

Mime
View raw message