geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "n. alex rupp" <rupp0...@umn.edu>
Subject [resolved] Re: Failiure on maven run
Date Sun, 14 Sep 2003 02:29:46 GMT
Thank you, Ray.  That resolved the issue.  I've updated the Wiki with
instructions on how to start the server.

http://wiki.codehaus.org/geronimo/BuildingAndRunning

--
N. Alex Rupp (n_alex_rupp@users.sf.net)

----- Original Message ----- 
From: "Ray Elenteny" <rayele@bellsouth.net>
To: <geronimo-dev@incubator.apache.org>
Sent: Saturday, September 13, 2003 9:15 PM
Subject: Re: Failiure on maven run


>
> After a clean build, I run "maven run:main" and the server starts.
>
> This is based on a previous post about a week ago by Dain Sundstrom.
>
> On Sat, 2003-09-13 at 22:01, n. alex rupp wrote:
> > I'm having the same problem Matt Kurjanowicz had earlier this week.  I
> > cannot find anything about this in the Wiki or in the building/running
> > documentation.  I've downloaded the latest copy of Maven as well.
> >
> > Nobody responded to Matt's inquiry earlier this week.  Matt, did you
ever
> > solve the problem?
> >
> > --
> > N. Alex Rupp (n_alex_rupp@users.sf.net)
> >
> > ----- Original Message ----- 
> >
> > > BUILD FAILED
> > > File...... file:/C:/Projects/geronimo/incubator-geronimo/
> > > Element... java
> > > Line...... 542
> > > Column.... 34
> > > Java returned: 1
> > > Total time:  3 seconds
> > >
> > > Does anyone know what's wrong?
> > > Thanks,
> > > Matt
> > > mkurjano at cc.gatech.edu
> > >
> > >
> -- 
> Ray Elenteny <rayele@bellsouth.net>
>
>



Mime
View raw message