geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jan Bartel <j...@mortbay.com>
Subject Re: Build Problem - xmlbeans-1.0.jar not found
Date Fri, 15 Aug 2003 03:10:57 GMT
The other thing you could try, which may or may not work, is to put an 
empty file in the maven repository as the jar file eg

touch $HOME/.maven/repository/xmlbeans/jars/xmlbeans-1.0.jar

It seems to work for me, but then again, the build might not have got as 
far as the xmlbeans stuff, as it is now failing with an error building 
the "twiddle" module, complaining something about Castor. :-(

Jan

Tim Urberg wrote:
> Hello everyone,
> 
> When I tried to do a maven build I got this error:
> 
> +----------------------------------------
> | Executing (default): Geronimo :: XmlBeans
> | Memory: 29M/43M
> +----------------------------------------
> Attempting to download xmlbeans-1.0.jar.
> Error retrieving artifact from 
> [http://www.ibiblio.org/maven/xmlbeans/jars/xmlbeans-1.0.jar]: 
> java.lang.Exception: Can't get xmlbeans-1.0.jar to C:\Documents and 
> Settings\Administrator\.maven\repository\xmlbeans\jars\xmlbeans-1.0.jar
> WARNING: Failed to download xmlbeans-1.0.jar.
> 
> BUILD FAILED
> File...... file:/C:/incubator-geronimo/
> Element... maven:reactor
> Line...... 36
> Column.... 7
> The build cannot continue because of the following unsatisfied dependency:
> 
> xmlbeans-1.0.jar
> 
> I tried going to 
> http://www.ibiblio.org/maven/xmlbeans/jars/xmlbeans-1.0.jar and got a 
> 404 NOT FOUND error, how should I fix this?
> 
> Thanks,
> Tim
> OpenEJB Developer



Mime
View raw message