geode-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Anthony Baker (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Closed] (GEODE-1274) Pulse logging does not appear in Geode log file.
Date Sat, 17 Jun 2017 18:04:21 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/GEODE-1274?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Anthony Baker closed GEODE-1274.
--------------------------------

> Pulse logging does not appear in Geode log file.
> ------------------------------------------------
>
>                 Key: GEODE-1274
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/GEODE-1274
>             Project: Geode
>          Issue Type: Bug
>          Components: logging, pulse
>    Affects Versions: 1.0.0-incubating, 1.1.0
>            Reporter: Jens Deppe
>              Labels: Log4j2
>             Fix For: 1.2.0
>
>
> While trying to enable debug logging for Pulse, I found that no Pulse logging appears
in the Geode log. The Admin REST logging does appear though.
> I had tried to enable debug logging by starting a locator with the followiing log4j config:
> {noformat}
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <Configuration status="FATAL" shutdownHook="disable" packages="com.gemstone.gemfire.internal.logging.log4j">
>   <Properties>
>     <Property name="gemfire-pattern">[%level{lowerCase=true} %date{yyyy/MM/dd HH:mm:ss.SSS
z} &lt;%thread&gt; tid=%tid] %message%n%throwable%n</Property>
>   </Properties>
>   <Appenders>
>     <Console name="STDOUT" target="SYSTEM_OUT">
>       <PatternLayout pattern="${gemfire-pattern}"/>
>     </Console>
>   </Appenders>
>   <Loggers>
>     <Logger name="com.gemstone" level="INFO" additivity="true">
>     <filters>
>       <MarkerFilter marker="GEMFIRE_VERBOSE" onMatch="DENY" onMismatch="NEUTRAL"/>
>     </filters>
>     </Logger>
>     <Logger name="org.springframework" level="DEBUG" additivity="true"/>
>     <Root level="ERROR">
>       <AppenderRef ref="STDOUT"/>
>     </Root>
>   </Loggers>
> </Configuration>
> {noformat}
> However, only the Admin REST app produced debug log output. 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message