gearpump-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Piotr Grabuszynski (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (GEARPUMP-210) Red bubble after "rerun" the application
Date Thu, 15 Sep 2016 10:00:30 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/GEARPUMP-210?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Piotr Grabuszynski updated GEARPUMP-210:
----------------------------------------
    Attachment: 2.png
                1.png

> Red bubble after "rerun" the application
> ----------------------------------------
>
>                 Key: GEARPUMP-210
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/GEARPUMP-210
>             Project: Apache Gearpump
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 0.8.2
>         Environment: standalone
>            Reporter: Piotr Grabuszynski
>            Priority: Trivial
>         Attachments: 1.png, 2.png
>
>
> I don't know if this is an issue, or this behavior is made by design:
> I deployed the simple application kafkaSource - forwarder kafkaSink.
> When all messages from kafka has been consumed, application clock stopped and the kafkaSource
"bubble" become red - but it's ok, application had no messages to consume.
> Then, after about 30 I pushed some messages to kafka - everything worked fine, messages
has been pushed to kafkaSink's topic, but on dag the bubble was steal red, and near application
clock there was a /!\ symbol as in attachments.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message