forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Williams <william...@gmail.com>
Subject Re: For input string: ":0"
Date Fri, 30 Apr 2010 11:34:12 GMT
On Thu, Apr 29, 2010 at 11:46 PM, Richard Suematsu
<richie@mantacomputer.com> wrote:
> On Tue, Apr 20, 2010 at 2:46 AM, Tim Williams <williamstw@gmail.com> wrote:
>> On Mon, Apr 19, 2010 at 11:20 PM, Richard Suematsu
>> <richie@mantacomputer.com> wrote:
>>> Hi,
>>>
>>> Using Forrest (trunk), I've been getting a 'BROKEN: For input string:
>>> ":0"' error message when Forrest tried to generate pdfs of my pages.
>>> My site probably has 50 pages and none of them generate.  On another
>>> machine with a older Forrest, everything still works fine.  Any ideas?
>>
>> Hi Richard,
>> I honestly have no clue what's going on but maybe telling us a bit
>> more about your environment might help us help you.  JDK version,
>> dispatcher or not, etc.  Logs surrounding the error?  Does it work in
>> dynamic mode?
>> Thanks,
>> --tim
>>
>
> Hi Tim,
>
> Thank you for the help.  A little more info:
>
> JDK 1.6.0_19 on a Windows 7 64-bit with 64-bit Java.
> I don't think I'm using dispatcher.  I don't know what it is.  It
> doesn't work in dynamic mode either.  I brought over a copy of my
> "apache-forrest-0.8" from another machine that works and it works on
> this machine also.  So it's just the version I check out of
> subversion.
>
> As a test, I created a new project (forrest seed), and I have them
> same problem.  Here's is a run of the compile:

I just did this test on my mac with now problems, I wonder if it's a
windows thing?  Unfortunately, I don't have a machine to test it with.
 Hopefully, someone else on this list will have a windows machine to
confirm.  Have you checked your logs/do they give any more hint? (e.g.
build/webapp/WEB-INF/logs)

Thanks,
--tim

Mime
View raw message