forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Crossley <cross...@apache.org>
Subject Re: PDF not working correctly in deployed WAR file on Tomcat
Date Wed, 03 Dec 2008 00:55:44 GMT
ARobert wrote:
> 
> Hi thanks for your answer !
> 
> Yes I tried verything !

So you are saying that you have tried 0.9-dev
and it is broken too.

I will not be commenting anymore on the user list
about this issue.

-David

> What's more I think every one can see this error quite easily, since you
> only need to do that 
> On any OS, on any browser
> 1/ Download apache-forrest-0.8 (Actual release)
> 2/ Downlaod apache-tomcat-6-0.18 (Actual release)
> 3/ Use java 1.6 (Actual release)
> 4/ forrest seed (To create sample forrest site)
> 5/ forrest war (to create WAR sample forrest site)
> 6/ put the .war in the tomcat webapps folder
> 7/ Launch sample forrest application from tomcat
> 8/ Go to any page with any image of this war sample forrest site
> 9/ Try to see it in PDF version
> 10/ See that you don't have image displayed 
> 
> That take about 10 minutes (After having download Tomcat, apache and java
> 1.6)
> 
> David Crossley wrote:
> > 
> > ARobert wrote:
> >> 
> >> Hi guys ! 
> >> 
> >> Did someone take a look on this issue ? Are you reproducing ?
> > 
> > There has been work done on the PDF plugin. However, i think
> > that you would need to be using the 0.9-dev trunk to take
> > advantage.
> > 
> > Have you done all the things suggested earlier in this thread?
> > Do you see the same problems with the "forrest seed" sample site?
> > 
> > Anyway, if it still persists after trying the 0.9-dev
> > then i suggest raising the issue on the "dev" mail list.
> > 
> > -David

Mime
View raw message