forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Irrra <irina.danil...@gmail.com>
Subject Re: Problems with build
Date Wed, 24 Sep 2008 12:19:11 GMT

Nope, it's JDK 5 the environment variable is referring to... But I might have
both 5 and 6 installed on my machine. May it be the problem? 



Thorsten Scherler-3 wrote:
> 
> On Tue, 2008-09-23 at 19:51 -0700, Irrra wrote:
>> Hi, 
>> 
>> I'm pretty sure I'm missing something simple. Below is the code from my
>> xml
>> file. It shows up properly when using 'forrest run'. When I'm trying to
>> run
>> 'forrest' however, I'm getting an error and I don't know what should I do
>> to
>> fix it. The erorr is: 
>> 
>> validate-xdocs:
>> C\Dosuments and Settings\...\index.xml: The content of element type
>> "body" 
>> must match
>> "(section|p|source|note|warning|fixme|table|ol|ul|figure|anchor)+"
>> 
>> BUILD FAILED
>> ...index.xml fis not a valid xml document.
>> 
>> 
>> Any insight will be very appreciated!
> 
> Are you using jdk6?
> 
> salu2
> 
>> 
>> The code:
>> 
>> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
>> 
>> <!DOCTYPE document PUBLIC "-//APACHE//DTD Documentation V2.0//EN"
>> "http://forrest.apache.org/dtd/document-v20.dtd">
>> <document>
>>   <header>
>>     <title>Contact ViroGen</title>
>>   </header>
>>   <body>
>>     <p class="center"> ../resources/images/about.jpg  </p>
>>   </body>
>> </document>
> -- 
> Thorsten Scherler                                 thorsten.at.apache.org
> Open Source Java                      consulting, training and solutions
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Problems-with-build-tp19641019p19647549.html
Sent from the Apache Forrest - Users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message