forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thorsten Scherler <thors...@apache.org>
Subject Re: <all_site/> fails with "(Is a directory)" broken link?
Date Mon, 14 Jan 2008 23:17:41 GMT
On Sun, 2008-01-13 at 18:39 +0000, Philip Aston wrote:
> I recently upgraded from 0.7 to 0.8. All went fine, apart from the
> generation of the whole site HTML and PDF documents.
> 
> I've tried:
> 
>   <all label="All documentation" tab="project">
>     <whole_site_html label="Wholesite HTML" href="wholesite.html"/>
>     <whole_site_pdf label="Wholesite PDF" href="wholesite.pdf"/>
>   </all>
> 
> and having read around a little:
> 
>   <all label="All documentation" tab="project">
>     <all_site label="Whole Site HTML" href="site.html"/>
>     <all_site_pdf label="Whole Site PDF" href="site.pdf"/>
>   </all>
> 
> but they both fail with broken links of the form:
> 
>     <broken-links>
>       <link message="/opt/forrest/apache-forrest-0.8/main/webapp/. (Is a
>     directory)" uri="site.pdf">
>         <referrer uri="linkmap.html"/>
>         <referrer uri="development/todo.html"/>
>         <referrer uri="development/contributing.html"/>
>         <referrer uri="links.html"/>
>         <referrer uri="license.html"/>
>         <referrer uri="development/changes.html"/>
>         <referrer uri="support.html"/>
>         <referrer uri="index.html"/>
>         <referrer uri="download.html"/>
>       </link>
>       <link message="/opt/forrest/apache-forrest-0.8/main/webapp/. (Is a
>     directory)" uri="site.html">
>         <referrer uri="linkmap.html"/>
>         <referrer uri="development/todo.html"/>
>         <referrer uri="development/contributing.html"/>
>         <referrer uri="links.html"/>
>         <referrer uri="license.html"/>
>         <referrer uri="development/changes.html"/>
>         <referrer uri="support.html"/>
>         <referrer uri="index.html"/>
>         <referrer uri="download.html"/>
>       </link>
>     </broken-links>
> 
> 
> Any ideas on what I might be doing wrong, or points as to how to track
> this down?

If you do forrest run and click on the link what is happening? 

Can you post the exception?

salu2
-- 
Thorsten Scherler                                 thorsten.at.apache.org
Open Source Java                      consulting, training and solutions


Mime
View raw message