forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Crossley <cross...@apache.org>
Subject Re: Forrest 0.7: "class" attribute not being added to <body> element in generated, static HTML
Date Tue, 18 Dec 2007 23:38:15 GMT
Brolin Empey wrote:
> Forresters,
> 
> I have a problem with Forrest 0.7: when I add a "class" attribute to
> the <body> element of a source XDocs document-v20 file, this source
> document validates successfully, but the generated HTML for the
> corresponding page in the static site does not have a "class"
> attribute for the <body> element.
> 
> 1. Is this a known problem?
> 
> 2. Is there a solution?

Yeah i just tried that on a current development SVN 0.9-dev 
and the same issue exists.

It is probably a known issue. The Cocoon sitemaps build
up their own "body" for the internal xml stream by aggregating
the content. Any attribute of body is probably ignored.

> I want to apply a CSS rule to all <h2> elements, which correspond to
> section titles in the source file, on a single page of my Forrest Web
> site.
> 
> Here is my CSS rule, which I have added to the <extra-css> section of
> my skinconf.xml file:
> 
> body.product_heading h2.h3 { clear: both; }
> 
> Thanks,
> Brolin
> 
> PS: Is there any other way to apply my CSS rule only to section
> titles/headings on a single page of my site?

Yes, but you would need to go to the Forrest dev list for that.
There is some work in whiteboard development in current SVN 0.9-dev
called Dispatcher.

However we cannot recommend users to use work that is in development.
Please join the dev list.

-David

Mime
View raw message