forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gav...." <brightoncomput...@brightontown.com.au>
Subject RE: SVG images not displayed in PDFs using Forrest version 0.8
Date Tue, 09 Jan 2007 11:27:47 GMT
(Don't know how the last message was received twice ..)

Anyway, just confirming, this is also the case with all images
On the published forrest website, no images showing in PDFs.
(png or svg)

Gav...

> -----Original Message-----
> From: Gav.... [mailto:brightoncomputers@brightontown.com.au]
> Sent: Tuesday, 9 January 2007 8:09 PM
> To: user@forrest.apache.org
> Subject: RE: SVG images not displayed in PDFs using Forrest version 0.8
> 
> Hi Steve,
> 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Steve Odlind [mailto:Steve.Odlind@TouchClarity.com]
> > Sent: Tuesday, 9 January 2007 6:58 PM
> > To: user@forrest.apache.org
> > Subject: RE: SVG images not displayed in PDFs using Forrest version 0.8
> >
> > Hi,
> >
> > PNGs display fine in html and PDF (as long as they are in the
> > resources/images directory).
> >
> > SVG images are not displayed in PDFs, regardless of the directory they
> > are in. I have tried resources/images and xdocs/images.
> 
> Well, Having tested this again using
> http://localhost:8888/samples/linking.pdf
> 
> It seems you are correct, this wasn't the case before, I remember some of
> The images showing, now none of them are, not even png images appear for
> me
> On the above page. This is using skins 0.8-dev with only pdf plugin.
> 
> Perhaps something has changed to make FOR-635 even worse of an issue than
> It once was. This is a quick investigation, I'll look into it more.
> 
> Gav...
> 
> >
> > Thanks.
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Gav.... [mailto:brightoncomputers@brightontown.com.au]
> > Sent: 08 January 2007 22:47
> > To: user@forrest.apache.org
> > Subject: RE: SVG images not displayed in PDFs using Forrest version 0.8
> >
> > Hi Steve,
> >
> > ________________________________________
> > From: Steve Odlind [mailto:Steve.Odlind@TouchClarity.com]
> > Sent: Tuesday, 9 January 2007 2:10 AM
> > To: user@forrest.apache.org
> > Subject: SVG images not displayed in PDFs using Forrest version 0.8
> >
> > Hi all,
> >
> > I am hoping that someone can help me with an SVG-related problem.
> >
> > Previously, using version 0.7 of Forrest, SVG images would be displayed
> > fine
> > in PDFs. However, I recently downloaded version 0.8 (SVN 494119), and
> > now
> > find that the same SVG images are no longer displayed in PDFs, while an
> > equivalent PNG image will be displayed in the same PDF. The images are
> > located in the resources/images directory, so I think I have placed them
> > in
> > the correct location.
> >
> > Do I need to make some configuration change, or can SVG images no longer
> > be
> > used in PDFs generated by version 0.8?
> >
> > Kind regards,
> >
> > Steve
> >
> >
> > There are a few issues regarding PDFs and images.
> >
> > https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-635
> > https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-413
> >
> > Either or none of these may be related, in fact the first one, FOR-635
> > Seems almost opposite to your problem. Yours can not find them in the
> > Resources directory whereas the above issue is fine with that directory
> > But can not find them in xdocs/images. What happens for you when you put
> > Them back there out of interest.
> >
> > As there are issues open, they will be worked on when devs have the
> > time.
> >
> > Gav...
> >
> >
> >
> > --
> > No virus found in this incoming message.
> > Checked by AVG Free Edition.
> > Version: 7.1.410 / Virus Database: 268.16.7/620 - Release Date: 1/8/2007
> 
> 
> --
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.1.410 / Virus Database: 268.16.7/620 - Release Date: 1/8/2007


Mime
View raw message