forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thorsten Scherler <thors...@apache.org>
Subject Re: problem with pelt skin and iexplore
Date Mon, 14 Feb 2005 09:21:18 GMT
Hello,

can you add your finding to the issue tracker?

thorsten

El dom, 13-02-2005 a las 14:49, versuech2@bluewin.ch escribió:
> I got it!!!
> 
> When I set the location of the trail to "none", The menu is not rendered
> properly!
> 
> <trail location="none">
> 
> Is there another way to disable the trail?
> 
> >-- Original-Nachricht --
> >Reply-To: user@forrest.apache.org
> >Date: Sat, 12 Feb 2005 18:06:41 +0100
> >From: versuech2@bluewin.ch
> >Subject: Re: problem with pelt skin and iexplore
> >To: user@forrest.apache.org
> >
> >
> >I'm using iexplore 6.0. But as I said, the lenya page is rendered correctly.
> >Anyone experienced the same problem?
> >
> >>-- Original-Nachricht --
> >>Reply-To: user@forrest.apache.org
> >>Date: Sat, 12 Feb 2005 15:23:46 +0000
> >>From: Ross Gardler <rgardler@apache.org>
> >>To:  user@forrest.apache.org
> >>Subject: Re: problem with pelt skin and iexplore
> >>
> >>
> >>versuech2@bluewin.ch wrote:
> >>> Dear all,
> >>> 
> >>> Unfortunately the pelt skin doesn't work very well with the internet
> explorer.
> >>> It screws up the menu. It's not very nice. Is this a known problem and
> >>can
> >>> it be fixed? http://lenya.apache.org/ seems to use the same skin, but
> >there
> >>> it works perfectly... 
> >>
> >>The pelt skin is being used in many sites without a problem, so it would
> >>appear to be something quite specific to your use. Can you be more
> >>specific about the problem you are experiencing, preferably linking to
> >>an example (or at least to an image of the problem).
> >>
> >>Also, what version of IE & windows are you testing in?
> >>
> >>Ross
> >>
> >>
> >
-- 
thorsten

"Together we stand, divided we fall!" 
Hey you (Pink Floyd)


Mime
View raw message