forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Brondsema <d...@brondsema.net>
Subject Re: Forrest won't work with Windows Virtual Drives
Date Tue, 07 Dec 2004 21:51:44 GMT
Charles Palmer wrote:
> Team
> 
> Not a big problem, but in the spirit of reporting all problems..
> 
> We use Windows of various flavours at the office, and have some type of
> virtual drives set up, with files residing on a server and accessible as a
> virtual drive H: and some kind of synchronisation occurs as I shut down and
> start up my laptop. When at the office, Forrest happily works with files on
> H: (actually resident on the network) but when I take my laptop home, H: is
> now a virtual drive resident on one of my real disk drives, and Forrest
> doesn't work.
> 
> I don't know whether this is a Forrest problem or a problem with our network
> setup, but in the interests of reporting problems - there is a problem here
> somewhere!
> 
> I attach the output of  a simple Forrest seed/Forrest site process performed
> at home. The same sequence works without errors when I am re-connected to
> the network at the office.
> 
> I don't need a solution, since I can work with files on a Physical D: at
> home, but I thought it best to point it out.
> 
> Regards
> 
> Charles Palmer
> 
> 
> ------------------------------------------------------------------------
> 
> Microsoft Windows 2000 [Version 5.00.2195]
> (C) Copyright 1985-2000 Microsoft Corp.
> 
> C:\>h:
> 
> H:\>cd H:\Charles\$\OpenOffice3
> 
> H:\Charles\$\OpenOffice3>forrest seed
> 

Having '$' in the directory seems weird.  Do you have the same problem 
in a directory on H:\ without a $ in the path?

-- 
Dave Brondsema : dave@brondsema.net
http://www.splike.com : programming
http://csx.calvin.edu : student org
http://www.brondsema.net : personal

Mime
View raw message