forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Springer, Ian P." <ian.sprin...@hp.com>
Subject RE: non-doc20 xml files under content/, but not under content/xdocs/, causing generation errors
Date Tue, 30 Nov 2004 17:26:30 GMT
Thanks, Ross. I'll give the workaround a try. Btw, I'm using v0.6, not
0.7-dev. 

| -----Original Message-----
| From: Ross Gardler [mailto:rgardler@apache.org] 
| Sent: Tuesday, November 30, 2004 12:23 PM
| To: user@forrest.apache.org
| Subject: Re: non-doc20 xml files under content/, but not 
| under content/xdocs/, causing generation errors
| 
| Springer, Ian P. wrote:
| > When I have files with an xml extension (e.g. build.xml) 
| located under 
| > src/documentation/content/ (not under xdocs/) and then try 
| to link to 
| > those files from doc20 xml files located below 
| > src/documentation/content/xdocs/, I get errors like the 
| following when 
| > I run Forrest:
| > 
| >     [java]      [java] * [56/6]    [6/28]    5.281s 14.7Kb
| > tutorial/template/index.html
| >     [java]      [java] X [0]
| > tutorial/template/src/webapp/discovery-agent-registry.xml   
|    BROKEN:
| > C:\P
| > 
| rojects\Apache\muse\trunk\src\documentation\content\xdocs\tutorial\tem
| > pl ate\src\webapp\discovery-agent-registry.xml (The system 
| cannot find 
| > the path
| > specified)
| >     [java]      [java] X [0]
| > tutorial/template/src/wsdl/metrics.xml BROKEN:
| > C:\Projects\Apache\muse\trun
| > 
| k\src\documentation\content\xdocs\tutorial\template\src\wsdl\metrics.x
| > ml (The system cannot find the path specified)
| >     [java]      [java] Total time: 0 minutes 20 seconds,  Site size:
| > 141,418 Site pages: 23
| >     [java]
| >     [java] BUILD FAILED
| > 
| > This seems like a bug to me. It's my understanding that 
| files with an 
| > xml extension that are not under xdocs/ should not be treated any 
| > differently than any other type of file.
| > 
| > Any help is greatly appreciated.
| 
| I'm guessing you are working with 0.7-dev A recent change to 
| the way we are working with RAW content has caused some 
| problems like this. To be honest we did not consider that 
| anyone would be using XML outside the xdocs directory - daft 
| oversight on our part really.
| 
| As you see on a previous mail I have copied your issue to the 
| dev list so we can create a more permanent solution. However, 
| here is a workaround for you in the meantime:
| 
| Create a project sitemap to handle these files for you see 
| http://forrest.apache.org/docs/project-sitemap.html
| 
| Your sitemap should include a match like this:
| 
| <map:match pattern="path/to/raw/**.xml">
|    <map:read src="{0}"/>
| </map:match>
| 
| Ross
| 

Mime
View raw message