forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Brondsema <d...@brondsema.net>
Subject Re: A couple of deployment questions
Date Mon, 11 Oct 2004 13:24:28 GMT
On Mon, 11 Oct 2004, Claus Bech Rasmussen - TELMORE wrote:

> Hi all,
>
> I'm building a .war file and trying to deploy my Forrest setup on
> Tomcat. A few things don't work quite the way I expect them to when I
> deploy. The following issues don't exist when running a local Jetty, but
> only when I deploy:
>
> 1. I've moved the xdocs directory to src/xdocs and changed
> forrest.properties accordingly. In the deployed webapp, Forrest
> understands that it should now look in src/xdocs, but the directory
> isn't packaged in the .war file, so no documents are deployed.
>

Try setting project.content-dir=src  IIRC, it uses that property to
determine what to package.

> 2. When deploying as a webapp the paths are of course all prefixed with
> the webapp name, so instead of requesting /mydir/myfile.html I'm now
> requesting /myapp/mydir/myfile.xml. This seems to break images when
> creating PDFs? They work fine in HTML but aren't included in the PDFs. I
> should mention that I also moved the image directory, but again,
> forrest.properties knows this.

Where are your images located and how are you referencing them?  Our PDF
generation can't find images as well as HTML files.

-- 
Dave Brondsema : dave@brondsema.net
http://www.brondsema.net : personal
http://www.splike.com : programming
http://csx.calvin.edu : student org

Mime
View raw message