forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Claus Bech Rasmussen - TELMORE" <...@telmore.dk>
Subject SV: A couple of deployment questions
Date Wed, 13 Oct 2004 14:04:41 GMT
> > 1. I've moved the xdocs directory to src/xdocs and changed 
> > forrest.properties accordingly. In the deployed webapp, Forrest 
> > understands that it should now look in src/xdocs, but the directory 
> > isn't packaged in the .war file, so no documents are deployed.
> >
> 
> Try setting project.content-dir=src  IIRC, it uses that 
> property to determine what to package.

No luck. I find it strange since I explicitly provide the
project.xdocs-dir property...
 
> > 2. When deploying as a webapp the paths are of course all prefixed 
> > with the webapp name, so instead of requesting 
> /mydir/myfile.html I'm 
> > now requesting /myapp/mydir/myfile.xml. This seems to break images 
> > when creating PDFs? They work fine in HTML but aren't 
> included in the 
> > PDFs. I should mention that I also moved the image directory, but 
> > again, forrest.properties knows this.
> 
> Where are your images located and how are you referencing 
> them?  Our PDF generation can't find images as well as HTML files.

This is our structure and how the files reference images.

Our-xdocs-dir/
      |
      +-- images/
      |      |
      |      +-- image.gif
      |
      +-- doc1.xml (reference: images/image.gif)
      |
      +-- subdir/
      |      |
      |      +-- doc1.1.xml (reference: ../images/image.gif)
      |      |
     ...    ...


Mime
View raw message