forrest-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Clay Leeds <cle...@medata.com>
Subject Re: Upgrade to 0.6: validation issues
Date Thu, 21 Oct 2004 16:21:35 GMT
On Oct 21, 2004, at 7:23 AM, Howard Lewis Ship wrote:
> I'm getting closer, but still no dice.
>
> The HiveMind site is multiple levels; it has subdirectories for each  
> module.
>
> What I'm seeing is that the index.html in the subdirectories ends up
> with the exact same content (that is, byte-for-byte the same file) as
> the root index.html.  Not only is the content wrong, but the relative
> URLs are broken (to the skin directory, to pick up images and
> stylesheets).
>
> I actually re-ran the build using Forrest command line:
>
> C:\workspace\jakarta-hivemind>forrest

[..]

> X [0]                                     wholesite.html
> BROKEN: java.lang.RuntimeException:
> org.apache.cocoon.ResourceNotFoundException: Resource not found.:
> org.apach
> e.excalibur.source.SourceNotFoundException:

I would recommend you turn off the 'wholesite.html' until this issue is  
resolved.

> file:/C:/workspace/jakarta-hivemind/target/forrest-composite/content/ 
> xdocs/HiveMind-QuickReference.xml
> doesn't exist.

[..]

> X [0]                                     wholesite.pdf BROKEN:
> org.apache.fop.apps.FOPException: No flow in page-sequence

and turn off wholesite.pdf too.

[..]

> BUILD FAILED
> C:\workspace\jakarta-hivemind\ext-package\apache-forrest 
> -0.6\src\core\targets\site.xml:43:
> Java returned: 1
>
> Total time: 1 minute 0 seconds
>
> C:\workspace\jakarta-hivemind>
>
> I see that the forrest docs split out across multiple folders, so I
> can't figure out what my be different in my environment.
>
> This only affects the index.html in each sub-directory.  The other
> files in each sub-directory come out correctly.
>
> Can you think of what might cause a problem like this?  It's as if
> Cocoon was saying "index.html? that looks familiar, I'll just write
> out the one I just rendered" ... and its ignoring the fact that its a
> different directory.

This is indeed strange, and I don't know what would cause this. Perhaps  
they all have the same 'id' in site.xml or something silly like that.

Web Maestro Clay
-- 
Clay Leeds - <cleeds@medata.com>
Webmaster/Developer - Medata, Inc. - <http://www.medata.com/>
PGP Public Key: <https://mail.medata.com/pgp/cleeds.asc>


Mime
View raw message