forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Williams <william...@gmail.com>
Subject Re: building a sample site with dispatcher fails
Date Mon, 09 Aug 2010 23:50:34 GMT
On Thu, Aug 5, 2010 at 7:14 AM, Vicent Mas <uvemas@gmail.com> wrote:
> Hi again,
> after coming back to the initial situation (fresh check out of the
> repo) the problems
> with my dispatcher seed site are obviously reproduced. When executing
> "$ forrest run"
> the console displays the following errors:
>
> [... SNIP...]
>
> fetch-plugins-descriptors:
> Copying 1 file to /tmp/prova/build/tmp
> Copying 1 file to /tmp/prova/build/tmp
> Fetching plugins descriptor: http://forrest.apache.org/plugins/plugins.xml
> Getting: http://forrest.apache.org/plugins/plugins.xml
> To: /tmp/prova/build/tmp/plugins-1.xml
> local file date : Thu Aug 05 11:27:45 CEST 2010
> Error getting http://forrest.apache.org/plugins/plugins.xml to
> /tmp/prova/build/tmp/plugins-1.xml
> Fetching plugins descriptor:
> http://forrest.apache.org/plugins/whiteboard-plugins.xml
> Getting: http://forrest.apache.org/plugins/whiteboard-plugins.xml
> To: /tmp/prova/build/tmp/plugins-2.xml
> local file date : Thu Aug 05 11:31:47 CEST 2010
> Error getting http://forrest.apache.org/plugins/whiteboard-plugins.xml
> to /tmp/prova/build/tmp/plugins-2.xml
> Plugin list loaded from http://forrest.apache.org/plugins/plugins.xml.
> Plugin list loaded from
> http://forrest.apache.org/plugins/whiteboard-plugins.xml.

Why isn't it able to retrieve the descriptors?  I don't get those
errors and it leads me to wonder whether the other errors reported are
just side effects of this?  Can you curl/wget the descriptors?

--tim

Mime
View raw message