forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Williams <william...@gmail.com>
Subject Re: forrest-sample-2 FAILED and build test failed: Could not resolve locationmap location
Date Mon, 05 Apr 2010 09:50:55 GMT
On Mon, Apr 5, 2010 at 5:22 AM, Gav... <gavin@16degrees.com.au> wrote:
>
>
>> -----Original Message-----
>> From: Tim Williams [mailto:williamstw@gmail.com]
>> Sent: Friday, 2 April 2010 11:13 PM
>> To: dev@forrest.apache.org
>> Subject: Re: forrest-sample-2 FAILED and build test failed: Could not
>> resolve locationmap location
>>
>> On Fri, Apr 2, 2010 at 8:22 AM, Tim Williams <williamstw@gmail.com>
>> wrote:
>> > On Thu, Apr 1, 2010 at 3:27 AM, David Crossley <crossley@apache.org>
>> wrote:
>> >>> Automated build for forrest-sample-2 FAILED
>> >>>      [java]
>> >>>      [java]
>> >>>      [java] X [0]                                
    linkmap.html
>>    BROKEN: Could not resolve locationmap location.
>> >>
>> >>
>> >> I get that same error doing 'build.sh test' locally.
>> >>
>> >> The build of this Dispatcher sample were okay on the
>> >> zone server before today.
>> >
>> > I'm getting the same thing.  It looks like a mounted locationmap
>> can't
>> > be resolved but it appears to be dispatcher-related code.  I don't
>> > know that code at all but a quick look seems like the resolver field
>> > in the child class (RecursiveDirectoryTraversalAction) is hiding the
>> > intended resolver in the parent class (AbstractTraversal).   Can you
>> > comment out the child class' resolver field and see if that helps?
>>  It
>> > seems to get me past that one but then introduces tons of other
>> > "Invalid byte 1 of 1-byte UTF-8 sequence" errors.  The timing seems
>> > right too,  it would have been introduced with r929463.
>>
>> I went ahead and applied that because I feel sure that's the right
>> thing to do.  I'm now getting errors like:
>>
>> [Fatal Error] :6:25: Invalid byte 1 of 1-byte UTF-8 sequence.
>> X [0]                                     linkmap.pdf BROKEN: Invalid
>> byte 1 of 1-byte UTF-8 sequence.
>>
>> ... for every pdf file.  I don't have time to look into that one right
>> now though, can someone see if they get the same?
>
> Yes, I am getting it too, but here we are again, a Windows only bug it
> seems. I don’t get this on any linux box - which is why our zone doesn’t
> complain.

Actually, I'm on a Mac.

--tim

Mime
View raw message