forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tim Williams (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (FOR-676) logkit.xconf has no effect on configuration when in commandline mode
Date Fri, 20 Nov 2009 00:16:39 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-676?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12780343#action_12780343
] 

Tim Williams commented on FOR-676:
----------------------------------

David, can we get more details?  I can't seem to reproduce it.  I've done the following:
//verified that logkit is setup to ERROR for lm
cd test-site
forrest seed-sample
forrest site
//look in /build/webapp/WEB-INF/logs/locationmap.log and only see ERROR's 
change logkit moving lm to DEBUG
forrest site //again, same site
//look again at /build/webapp/WEB-INF/logs/locationmap.log and now see tons of DEBUG's

This is what I gather from the issue at least, am I missing something?  I'm hoping a fix would
be a simple as adding the config to the classpath for that target or something but I can't
recreate it.

Thanks,
--tim

> logkit.xconf has no effect on configuration when in commandline mode
> --------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: FOR-676
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-676
>             Project: Forrest
>          Issue Type: Bug
>          Components: Core operations
>    Affects Versions: 0.8
>            Reporter: David Crossley
>             Fix For: 0.9-dev
>
>
> Raising loglevels in main/webapp/WEB-INF/logkit.xconf has no effect when doing 'forrest'.
All okay when doing 'forrest run'.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message