forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Crossley <cross...@apache.org>
Subject Re: [Fwd: problem using own DTD with current 0.9dev]
Date Wed, 26 Nov 2008 02:50:05 GMT
EMMEL Thomas wrote:
> transfered from user to dev too!

Thomas, these two posts to the dev list today
were both held up in the moderation queue. You
need to subscribe to the dev list to be able to post
directly.

This message about the DTDs was answered on the
user list today.

-David

> I should say: 'Never touch a running system...'
> I decided this morning to update my current svn copy of 0.9dev to test
> whether there are fixes
> within the pdf generation. Now, nothing works anymore :-/
> 
> One problem is that my own DTD cannot be found anymore, although it is
> proper registered in the
> catalog.xcat-file. It seems that forrest cannot find it since it doesn't
> look at the correct location...
> You can verify this by doing the following steps:
> 
> mkdir tmp; cd tmp
> forrest seed
> cd src/documentation/resources/schema/
> cp hello-v10.dtd helloxxx-v10.dtd
> 
> now change the file catalog.xcat by replacing hello by helloxxx like this:
>  <public publicId="-//Acme//DTD Hello Document V1.0//EN"
>         uri="helloxxx-v10.dtd"/>
> 
> next change back to the root of your forrest-dir and change
> src/documentation/content/xdocs/samples-b/custom.xml
> to reference this new dtd
> 
> finally run
> forrest -v validate-xdocs
> 
> you should get an error that helloxxx-v10.dtd cannot be found.
> If not, I am missing something serious.
> 
> Regards
> 
> Thomas
> 
> 
> 

Mime
View raw message