forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Crossley <cross...@apache.org>
Subject Re: [jira] Updated: (FOR-1072) [PATCH] Bugfixes and improvements for PDF output plugin
Date Sun, 02 Mar 2008 05:48:44 GMT
David Crossley wrote:
> David Crossley wrote:
> > Ferdinand Soethe wrote:
> > > >X [0]                                     samples-b/sample.pdf  BROKEN:

> > > >Error(Unknown location): fo:table-header is missing child elements.
> > > >Required Content Model: marker* (table-row+|table-cell+)
> > 
> > I tested it on our site-author docs which have many more docs
> > with tables. It does not report errors for all docs that contain
> > tables, e.g. content/xdocs/docs_0_90/linking.xml is okay.
> > I supsect perhaps "table captions". Need more investigation.
> 
> No, the captions are okay.
> 
> I found the problem by comparing documents that failed
> with all docs in site-author that contain tables.
> 
> We have some sources that have tables with no <tr><th>...</tr> header
row.
> I added a hack with r632692 to handle that. Can someone do better xsl?
> 
> The other failure case is because we have some tables with
> a <th> on every row, e.g. docs_0_90/sitemap-ref.xml
> See line 453 in resources/stylesheets/helper-commonElements.xsl r632692
> which does not handle it. Can someone help with that?

Forrestbot keeps complaining because we excercise the latter bug
with the automatically generated tables in pluginDocs/plugins_0_90/index.pdf

I think that i have fixed it now at r632714.

-David

Mime
View raw message