forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bart Molenkamp <b.molenk...@bizzdesign.nl>
Subject RE: Broken link on the website forrest.apache.org?
Date Thu, 10 May 2007 08:28:25 GMT
The menu also says 0.80-dev, shouldn't that be 0.80?

> -----Oorspronkelijk bericht-----
> Van: Thorsten Scherler
> [mailto:thorsten.scherler.ext@juntadeandalucia.es]
> Verzonden: donderdag 10 mei 2007 10:17
> Aan: dev@forrest.apache.org
> Onderwerp: RE: Broken link on the website forrest.apache.org?
>
> On Thu, 2007-05-10 at 09:49 +0200, Bart Molenkamp wrote:
> > I hit send to quick...
> >
> > Hi,
> >
> > I think there is something wrong in the menu on the site. In
> > the documentation for 0.8 (it says 0.80-dev btw), I open the
> > menu how-to. The link 'Use forrest' seems to point to the
> > current page. So when I have the page
> >
> > http://forrest.apache.org/docs_0_80/howto/howto-asf-mirror.html
> >
> > the 'Use forrest' link will point to that page, and when I
> > open:
> >
> > http://forrest.apache.org/docs_0_80/upgrading_08.html
> >
> > The 'Use forrest' link will point to the upgrade page...
> >
> > Is this wrong?
>
> Yes, thanks for the report.
>
> If you look in the source code of the links you provided you
> will find:
> <a href="">Use Forrest</a>
> Meaning it is not linked, which explains the behavior you describe.
>
> In site.xml I can find
> <ForrestUse label="Use Forrest"></ForrestUse>
> which is responsible for this.
>
> I am ATM not sure why this tag is set in the first place I imaging it
> was by mistake. Will fix it now.
>
> If nobody beats me to it I will publish the web site this night.
>
> >
> > Bart.
>
> Thanks Bart.
>
> salu2
> --
> Thorsten Scherler
> thorsten.at.apache.org
> Open Source Java                      consulting, training
> and solutions
>
>

Mime
View raw message