forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gav...." <brightoncomput...@brightontown.com.au>
Subject RE: [headsup] problem with preparing rc1 - help please.
Date Tue, 10 Apr 2007 13:59:28 GMT


> -----Original Message-----
> From: David Crossley [mailto:crossley@apache.org]
> Sent: Tuesday, 10 April 2007 9:50 PM
> To: dev@forrest.apache.org
> Subject: Re: [headsup] problem with preparing rc1 - help please.
> 
> Gav.... wrote:
> > David Crossley wrote:
> > >
> > > By the way, when i return to using the trunk that built
> > > the release, then it works properly using the left-over
> > > build from running the "release-dist".
> 
> I meant going back to my /svn/asf/forrest-trunk-release
> and doing
> cd site-author
> forrest run
> ... this uses build/xml-forrest.jar and all is well.
> 
> I notice that there is a different size with the jar
> that gets packed for the release ...
> 
> [forrest-trunk-release]$ ls -l build/xml-forrest.jar
> build/dist/shbat/build/xml-forrest.jar
> 67164 Apr 10 22:34 build/dist/shbat/build/xml-forrest.jar
> 66577 Apr 10 22:33 build/xml-forrest.jar
> 
> > > I reckon I did this different from you, rather than use
> > > D:\Apache2\forrest\build\dist\shbat in place I copied
> > > the shbat dir to the same location as where my above
> > > release-dist files were unpacked to. (After deleting
> > > originals) .
> > >
> > > I get the same failed result as above.
> > >
> > > I'll try doing it in place now and see what happens there.
> >
> > Maybe I'm still doing something different to you.
> >
> > ---------------
> > D:\Apache2\forrest\build\dist\shbat>cd site-author
> >
> > D:\Apache2\forrest\build\dist\shbat\site-author>forrest run
> >
> > Apache Forrest.  Run 'forrest -projecthelp' to list options
> >
> >
> > Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> > org/apache/tools/ant/Main
> > ---------------
> 
> Following what you did, i get:
> ---------------
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/apache/tools/ant/launch/Launcher
> ---------------
> 
> Thanks for confirming that it is not something peculiar
> to my system.
> 
> Need to review the "release-dist" target.
> 

I remember you excluded tools/anttasks (FOR-911), are you
sure this isn't needed?

Just an initial idea from an initial look, I'll take another
look in the morning (which it is morning now your time!)

Gav...

> -David
> 
> 
> --
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.5.446 / Virus Database: 268.18.26/748 - Release Date: 4/5/2007
> 3:33 PM


Mime
View raw message