forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Crossley <cross...@apache.org>
Subject Re: Problems running 0.7 site-author
Date Wed, 14 Feb 2007 21:18:35 GMT
Ross Gardler wrote:
> Ferdinand Soethe wrote:
> >I'm just preparing new instructions for getting started with Forrest 0.7
> >for a presentation and I'm running into a strange kind of problem:
> >
> >Here is what I did
> >
> >- Download Forrest 0.7
> >- Set Environment and Path for Windows XP
> >- cd to site-author
> >- execute "forrest run"
> >- try localhost:8888 in my browser
> >
> >What I get is this:
> >
> >>Internal Server Error
> >>
> >>Message: null
> >>
> >>Description: No details available.
> >>
> >>Sender: org.apache.cocoon.servlet.CocoonServlet
> >>
> >>Source: Cocoon Servlet
> >>
> >>Request URI
> >>
> >>cause
> >>
> >>Could not find component for role: 
> >>[org.apache.cocoon.components.modules.input.InputModule/lm] 
> >>(Key='org.apache.cocoon.components.modules.input.InputModule/lm')
> >>
> >>request-uri
> >>
> >>/
> >>
> >>Apache Cocoon 2.2.0-dev
> >
> >Any ideas why this is happening in a tested and released version?
> >Quick fixes?
> 
> You are using a plugin that has been upgrade to use the locationmap that 
> is only available in 0.8.
> 
> Unfortunately, the version management of plugins in 0.7 had a bug that 
> means when retrieving an unversioned plugin it will always retrieve the 
> most recent rather than the most recent for the version of Forrest being 
> run.
> 
> You need to add a version number to the project-info plugin (I'm pretty 
> sure that is the one with the problem). Search the user list for this issue.

See FAQ:
http://forrest.apache.org/faq.html#older-plugins

-David

Mime
View raw message