forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Crossley (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (FOR-735) Plugins are not correctly deployed in webapp mode
Date Mon, 13 Nov 2006 04:39:37 GMT
     [ http://issues.apache.org/jira/browse/FOR-735?page=all ]

David Crossley updated FOR-735:
-------------------------------

    Other Info: [Patch available]

> Plugins are not correctly deployed in webapp mode
> -------------------------------------------------
>
>                 Key: FOR-735
>                 URL: http://issues.apache.org/jira/browse/FOR-735
>             Project: Forrest
>          Issue Type: Bug
>          Components: Plugins (general issues), Core operations, Launch servlet WAR
>    Affects Versions: 0.7
>         Environment: Forrest 0.7 running as a webapp under Tomcat 5.0.28 on JDK  1.5.0_01
on Debian Linux.
>            Reporter: Gunther Sablon
>            Priority: Critical
>             Fix For: 0.8-dev
>
>
> (At this point I didn't try this scenario step by step any more; basically it is what
we did to setup the site, except that we copied our project data from forrest 0.6 before trying
the pdf links)
> - run forrest webapp to create an empty webapp
> - configure Tomcat to run the webapp (we did it by creating a context descriptor and
put it onder Tomcat's config directory)
> - the pdf links give an error "Resource Not Found"

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message