forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gav...." <brightoncomput...@brightontown.com.au>
Subject RE: Can not enable own theme
Date Sun, 10 Sep 2006 23:30:30 GMT
So it seems I needed to enable :-

project.content-dir=src/documentation
project.xdocs-dir=${project.content-dir}/content/xdocs
project.resources-dir=${project.content-dir}/resources

and now it works, must have missed this change, either way
should I update Dispatcher Quickstart to refelect this?

Gav...

> -----Original Message-----
> From: Gav.... [mailto:brightoncomputers@brightontown.com.au]
> Sent: Sunday, 10 September 2006 9:31 PM
> To: dev@forrest.apache.org
> Subject: RE: Can not enable own theme
> 
> 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Gav.... [mailto:brightoncomputers@brightontown.com.au]
> > Sent: Sunday, 10 September 2006 9:00 PM
> > To: dev@forrest.apache.org
> > Subject: RE: Can not enable own theme
> >
> >
> >
> > > -----Original Message-----
> > > From: Gav.... [mailto:brightoncomputers@brightontown.com.au]
> > > Sent: Sunday, 10 September 2006 3:42 PM
> > > To: dev@forrest.apache.org
> > > Subject: Can not enable own theme
> > >
> > > Not sure if it just me not kept abreast of changes the last couple of
> > > weeks
> > > but ...
> > >
> > > I have after doing a 'forrest seed-sample'
> > >
> > > 1. created a new theme,
> > > 2. added it to /themes/newTheme/ directory of site,
> > > 3. added newTheme.fv to main /themes/ directory,
> > > 4. enabled 'project.theme=newTheme' in forrest.properties,
> > > 5. changed <property name="dispatcher.theme" value="newTheme"/> in
> > > forrest.properties.xml (worth a try after everything else failed)
> > > 6. In case FOR-866 was relevant , deployed locally the required
> plugins.
> > >
> > > All to no avail.
> > >
> > > 'forrest run' and 'forrest' both seem to be ignoring themes and using
> a
> > > pelt
> > > skin instead.
> >
> > Wrong on that, Pelt Theme is being used, so my own theme is being
> ignored.
> >
> > Gav...
> 
> Still not working, If I remove 'Pelt Theme' then the Common Theme gets
> used,
> If I remove the Common Theme also, then another 'Pelt Theme' comes into
> play
> >From somewhere else.
> 
> I have been looking in the internal.dispatcher plugin, and am confused by
> Various uses of 'theme' 'themer' and 'themes' when used with properties:
> And dispatcher.* - should there be one consistent version here or are
> All these variations intentional?
> 
> Ta
> 
> Gav...
> 
> >
> > >
> > > Will keep looking, but can anyone see what I have missed / has been
> > > changed
> > > ?
> > >
> > > Thanks
> > >
> > > Gav...
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > No virus found in this incoming message.
> > > Checked by AVG Free Edition.
> > > Version: 7.1.405 / Virus Database: 268.12.2/442 - Release Date:
> 9/8/2006
> >
> >
> >
> >
> >
> > --
> > No virus found in this incoming message.
> > Checked by AVG Free Edition.
> > Version: 7.1.405 / Virus Database: 268.12.2/442 - Release Date: 9/8/2006
> 
> 
> 
> 
> 
> --
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.1.405 / Virus Database: 268.12.2/442 - Release Date: 9/8/2006




Mime
View raw message