forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gav...." <brightoncomput...@brightontown.com.au>
Subject RE: Can not enable own theme
Date Sun, 10 Sep 2006 13:00:03 GMT


> -----Original Message-----
> From: Gav.... [mailto:brightoncomputers@brightontown.com.au]
> Sent: Sunday, 10 September 2006 3:42 PM
> To: dev@forrest.apache.org
> Subject: Can not enable own theme
> 
> Not sure if it just me not kept abreast of changes the last couple of
> weeks
> but ...
> 
> I have after doing a 'forrest seed-sample'
> 
> 1. created a new theme,
> 2. added it to /themes/newTheme/ directory of site,
> 3. added newTheme.fv to main /themes/ directory,
> 4. enabled 'project.theme=newTheme' in forrest.properties,
> 5. changed <property name="dispatcher.theme" value="newTheme"/> in
> forrest.properties.xml (worth a try after everything else failed)
> 6. In case FOR-866 was relevant , deployed locally the required plugins.
> 
> All to no avail.
> 
> 'forrest run' and 'forrest' both seem to be ignoring themes and using a
> pelt
> skin instead.

Wrong on that, Pelt Theme is being used, so my own theme is being ignored.

Gav...

> 
> Will keep looking, but can anyone see what I have missed / has been
> changed
> ?
> 
> Thanks
> 
> Gav...
> 
> 
> 
> 
> --
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.1.405 / Virus Database: 268.12.2/442 - Release Date: 9/8/2006




Mime
View raw message