forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Crossley <cross...@apache.org>
Subject Re: Forrestbot errors on site-author
Date Mon, 17 Jul 2006 02:09:13 GMT
Ross Gardler wrote:
> Tim Williams wrote:
> >Ross Gardler wrote:
> >>Tim Williams wrote:
> >>>
> >>> Forrestbot build works successfully.  I get to the deploy step and I
> >>> get the result below.  Any pointers greatly appreciated...
> >>>
> >>> C:\src\apache-forrest-trunk-s\site-author>forrest -f publish.xml deploy
> >>>
> >>> Apache Forrest.  Run 'forrest -projecthelp' to list options
> >>>
> >>>
> >>> Buildfile: publish.xml
> >>>
> >>> deploy.svn:
> >>> svn: 'M
> >>> pluginDocs\plugins_0_70\org.apache.forrest.plugin.internal.IMSManife
> >>> 
> >>st\repositoryCommand\getSCO\HowTo\repositoryURI\www.burrokeet.org\repositoryData

> 
> ...
> 
> >I tried these... no luck.  I checked out a completely fresh trunk,
> >build, forrestbot... same message. This is also the same error I was
> >getting last time IIRC.  Any other ideas?
> 
> I just did a test deploy using Cygwin on Windows XP.
> 
> There were no problems so this would appear to be a local problem on 
> your machine. I'm at a loss what since you say you have cleaned 
> eveything out.
> 
> Note doing a fresh checkout does not necessarily clear your SVN 
> workspace since (I think) are at FORREST_HOME/site-author/work.

Tim, did you follow Ross' suggestion?

Try removing forrestbot's site-author/work and
perhaps also site-author/build/forrest-docs/ directory.

Remember that forrestbot does a checkout of the
forrest/site SVN, which also contains all the docs
for each plugin.

-David

Mime
View raw message