forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Eggers <its_toas...@yahoo.com>
Subject Re: Broken site-author (was Re: docs restructure (Was: svn commit: r407256)) Urgent!
Date Thu, 18 May 2006 09:38:35 GMT
The only way I've been able to build static sites
since the upgrade of ant is to turn off validation.

I'm running on Windows/2000 Professional and jdk
1.5.0_06.  I've removed ANT_HOME, all CLASSPATH
information, and %ANT_HOME%\bin from my path.

When I do that, I get the following error when running
at the CMD.exe prompt or under Cygwin.

validate-xdocs:

BUILD FAILED
C:\src\forrest\main\targets\validate.xml:146: Could
not validate document
C:\src\sites-src\normal\src\documentation\content\xdocs\samples\linking.xml

Looking at line 146 at validate.xml, it seems that
this is where the parser is defined.

<xmlvalidate 
  failonerror="${forrest.validate.xdocs.failonerror}" 
  lenient="no" warn="yes" classpathref="forrest.cp" 
  classname="org.apache.xerces.parsers.SAXParser">

This class is in xeresImpl-2.8.0, which is in the
endorsed subdirectory of lib.

I noticed that -lib was replaced with -cp in the ant
scripts when ant was changed.  Did this change get
reflected in all of the forrest scripts?

If I've missed something, please let me know.

Thanks,

/mde/

--- Ferdinand Soethe <ferdinand@apache.org> wrote:

> Seems like somebody beat me to breaking docs.
> 
> > Plugin org.apache.forrest.plugin.input.glossary
> deployed ! Ready to configure
> > Fetch-plugin Ok, installing !
> > 
> > configure-input-plugin:
> > Mounting input plugin:
> org.apache.forrest.plugin.input.glossary
> > Processing
>
C:\U_Daten\forrest\head\site-author\build\tmp\input.xmap
> to C:\U_Date
> >
> n\forrest\head\site-author\build\tmp\input.xmap.new
> > Loading stylesheet
>
C:\U_Daten\forrest\head\main\var\pluginMountSnippet.xsl
> > Moving 1 file to
> C:\U_Daten\forrest\head\site-author\build\tmp
> > 
> > BUILD FAILED
> >
>
C:\U_Daten\forrest\head\main\targets\plugins.xml:390:
> The following error occurr
> > ed while executing this line:
> >
>
C:\U_Daten\forrest\head\main\targets\plugins.xml:418:
> The following error occurr
> > ed while executing this line:
> >
>
C:\U_Daten\forrest\head\main\targets\plugins.xml:154:
> The following error occurr
> > ed while executing this line:
> >
>
C:\U_Daten\forrest\head\main\targets\plugins.xml:239:
> Failed to copy C:\U_Daten\
> > forrest\head\site-author\build\tmp\input.xmap.new
> to C:\U_Daten\forrest\head\sit
> > e-author\build\tmp\input.xmap due to
> C:\U_Daten\forrest\head\site-author\build\t
> > mp\input.xmap (Zugriff verweigert)
> 
> Can anybody suggest a way of fixing this?
> I really need to because I need the list of broken
> links to fix them.


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com 

Mime
View raw message