forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Thorsten Scherler (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (FOR-735) Plugins are not correctly deployed in webapp mode
Date Sun, 29 Jan 2006 12:18:35 GMT
    [ http://issues.apache.org/jira/browse/FOR-735?page=comments#action_12364371 ] 

Thorsten Scherler commented on FOR-735:
---------------------------------------

Can it be because the plugins got downloaded even we have them on the hard drive?

> Plugins are not correctly deployed in webapp mode
> -------------------------------------------------
>
>          Key: FOR-735
>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/FOR-735
>      Project: Forrest
>         Type: Bug
>   Components: Core operations, Plugins (general issues), Launch servlet WAR
>     Versions: 0.7
>  Environment: Forrest 0.7 running as a webapp under Tomcat 5.0.28 on JDK  1.5.0_01 on
Debian Linux.
>     Reporter: Gunther Sablon
>     Priority: Critical
>      Fix For: 0.8-dev

>
> (At this point I didn't try this scenario step by step any more; basically it is what
we did to setup the site, except that we copied our project data from forrest 0.6 before trying
the pdf links)
> - run forrest webapp to create an empty webapp
> - configure Tomcat to run the webapp (we did it by creating a context descriptor and
put it onder Tomcat's config directory)
> - the pdf links give an error "Resource Not Found"

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message