forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ross Gardler <rgard...@apache.org>
Subject Re: Dispatcher gives stack overflow
Date Fri, 20 Jan 2006 10:52:35 GMT
Thorsten Scherler wrote:
> El jue, 19-01-2006 a las 19:40 +0000, Ross Gardler escribió:
> 
> ...
> 
>>>Hmm, never saw this in my life. ...but wait do you have a match="*.hmtl"
>>>in your plugin?
>>
>>No. Only pattern="^(.*?)([^/]*)locations.xml$"
>>
>>
>>>>It looks to me like we have a loop between the sitemap and the 
>>>>locationmap. 
>>>
>>>
>>>hmm, I do not think so.
>>
>>Something is adding all those "-linkmap" sections to the request. And it 
>>sure looks like a loop to me. Maybe, you'll be more convinced if I tell 
>>you that before the one copied above is a whole series that look like 
>>this...
>>
>>PARAM: 'hint' VALUE: 'structurer.html.index'
>>
>>...
>>
>>LEVEL 2
>>PARAM: '2' VALUE: 'linkmap-index'
>>PARAM: '0' VALUE: 'structurer.html.linkmap-index'
>>PARAM: '1' VALUE: 'html'
>>LEVEL 1 is named 'lm'
>>PARAM: '../hint' VALUE: 'structurer.html.linkmap-index
>>
>>...
>>
>>got location: cocoon://prepare.structurer.html.linkmap-index
>>
>>...
>>
>>PARAM: 'hint' VALUE: 'structurer.html.linkmap-linkmap-index'
>>
>>...
>>
>>got location: cocoon://prepare.structurer.html.linkmap-linkmap-index
>>
>>...
>>
>>PARAM: 'hint' VALUE: 'structurer.html.linkmap-linkmap-linkmap-index'
>>
>>...
>>
>>got location: cocoon://prepare.structurer.html.linkmap-linkmap-linkmap-index
>>
>>...
>>
>>And so on...
> 
> 
> Hmm, yeah that seems like a loop. I just tried the same think and the
> same happens to me. 
> 
> Then I looked into site.xml and found:
> <forrestPlugins label="Plugins Index" href="site:forrest/plugins"
> description="Index of Forrest Plugins"/>
> 
> I changed this to 
> <!--<forrestPlugins label="Plugins Index" href="site:forrest/plugins"
> description="Index of Forrest Plugins"/>-->
> 
> ...and voila, it is working. Then I remembered finally that somebody
> reported stack overflows with the dispatcher and found:
> http://issues.apache.org/jira/browse/FOR-738
> 
> This seems to be the cause of your problems, v2 is again not working
> with site: in general (I did some tests with the lenya.zones site [based
> on v2]). Maybe it is because of the indirections of lm and v2, but it
> seems to be more, once again, the jxpath problem.

Thanks Thorsten. This means that the same problem will occur for all 
plugins, since the above link is a part of the template.

Not a huge problem in the short term.

Ross


Mime
View raw message