forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ross Gardler (JIRA)" <>
Subject [jira] Commented: (FOR-735) Plugins are not correctly deployed in webapp mode
Date Tue, 13 Dec 2005 17:13:48 GMT
    [ ] 

Ross Gardler commented on FOR-735:

Some discussion and suggestions  in dev thread "Using plugins with forrest as webapp" (MARC
is down right now so no link to the archives I'm afraid)

> Plugins are not correctly deployed in webapp mode
> -------------------------------------------------
>          Key: FOR-735
>          URL:
>      Project: Forrest
>         Type: Bug
>   Components: Plugins (general issues), Core operations, Launch servlet WAR
>     Versions: 0.7
>  Environment: Forrest 0.7 running as a webapp under Tomcat 5.0.28 on JDK  1.5.0_01 on
Debian Linux.
>     Reporter: Gunther Sablon
>     Priority: Critical
>      Fix For: 0.8-dev

> (At this point I didn't try this scenario step by step any more; basically it is what
we did to setup the site, except that we copied our project data from forrest 0.6 before trying
the pdf links)
> - run forrest webapp to create an empty webapp
> - configure Tomcat to run the webapp (we did it by creating a context descriptor and
put it onder Tomcat's config directory)
> - the pdf links give an error "Resource Not Found"

This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
For more information on JIRA, see:

View raw message