forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Williams <william...@gmail.com>
Subject Re: forrestbot problems
Date Tue, 06 Dec 2005 04:49:19 GMT
On 12/5/05, David Crossley <crossley@apache.org> wrote:
> Ross Gardler wrote:
> > Tim Williams wrote:
> > >David Crossley wrote:
> > >>Tim Williams wrote:
> > >>>David Crossley wrote:
> >
> > ...
> >
> > >>Hmmm, i wish that someone else would try it.
> > >
> > >Me too.  I don't doubt though that I'm doing something wrong -- just
> > >can't figure out what it is.  I ran through it again on my linux box
> > >and the issue is exactly the same as I've been describing so it
> > >doesn't appear to be a windows thing.
> >
> > I just tried it (Windows XP + Cygwin). I get the same problem.
> >
> > I've not seen either of you comment on the Xalan issue that we have come
> > up against before (see my earlier mails in this thread). Now that I have
> > done a test I can confirm that I am seeing the same effects, at least
> > with respect to the inconsistent line endings.
> >
> > Top see the problem, just open up a generated file and you'll find that
> > comments have different line endings to all other content. For example:
> >
> > <div id="top">^M
> > <!--+
> >     |breadtrail
> >     +-->^M
> > <div class="breadtrail">^M
>
> So Tim is this the issue that you are seeing
> or is it something else?
>
> -David
>

That does appear to be why all of the files have changed.  I'm not
sure if there's more than one issue or what though.  I don't know how
this could result in the authorization failure error I was getting.
--tim

Mime
View raw message