forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From CFAS Webmaster <webmas...@cfas.org>
Subject Re: Problem with Views & SVN head...
Date Sat, 20 Aug 2005 20:11:17 GMT
All,

  Never mind I guess.  I removed forrest & checked it out again and 
things are working now with the seed-sample site...

Sorry for the noise.
-Paul

CFAS Webmaster wrote:

> All,
>
>  I've been following the updates to forrest over the past few weeks 
> and have tried a number of times to get a newly seeded site to work 
> with the new pelt theme Cyriaque put together but I keep seeing the 
> same error output:
>
> X [0]                                     linkmap.html  BROKEN: 
> ElemTemplateElement error: getHead
> Total time: 0 minutes 4 seconds,  Site size: 0 Site pages: 0
>
> I've done many svn up, clean, rebuild, etc/views.sh, seed, forrest 
> site cycles.  I think I've done everything except remove the whole 
> forrest tree and re-do the thing again.
> The only diff between the seed-sample site and the one I'm trying to 
> build is:
> --- forrest.properties  2005-08-20 15:24:49.000000000 -0400
> +++ forrest.properties.keep     2005-08-20 15:11:19.000000000 -0400
> @@ -29,6 +29,9 @@
> #project.skin=pelt
> # uncomment the following skin if you are using views
> #project.skin=leather-dev
> +project.skin=leather-dev
> +project.theme-extension=.fv
> +project.theme=pelt
>
> # Descriptors for plugins and skins
> # comma separated list, file:// is supported
> ---
>
> I'm using the Sun JVM at this rev:
> java version "1.4.2_08"
> Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2_08-b03)
> Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2_08-b03, mixed mode)
>
> Does anyone have any ideas how I can get views working again?
>
> Thanks!
> -Paul


Mime
View raw message