forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From CFAS Webmaster <webmas...@cfas.org>
Subject Problem with Views & SVN head...
Date Sat, 20 Aug 2005 19:27:58 GMT
All,

  I've been following the updates to forrest over the past few weeks and 
have tried a number of times to get a newly seeded site to work with the 
new pelt theme Cyriaque put together but I keep seeing the same error 
output:

X [0]                                     linkmap.html  BROKEN: 
ElemTemplateElement error: getHead
Total time: 0 minutes 4 seconds,  Site size: 0 Site pages: 0

I've done many svn up, clean, rebuild, etc/views.sh, seed, forrest site 
cycles.  I think I've done everything except remove the whole forrest 
tree and re-do the thing again. 

The only diff between the seed-sample site and the one I'm trying to 
build is:
--- forrest.properties  2005-08-20 15:24:49.000000000 -0400
+++ forrest.properties.keep     2005-08-20 15:11:19.000000000 -0400
@@ -29,6 +29,9 @@
 #project.skin=pelt
 # uncomment the following skin if you are using views
 #project.skin=leather-dev
+project.skin=leather-dev
+project.theme-extension=.fv
+project.theme=pelt
 
 # Descriptors for plugins and skins
 # comma separated list, file:// is supported
---

I'm using the Sun JVM at this rev:
java version "1.4.2_08"
Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2_08-b03)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2_08-b03, mixed mode)

Does anyone have any ideas how I can get views working again?

Thanks!
-Paul

Mime
View raw message