forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thorsten Scherler <thors...@apache.org>
Subject Re: [<div/> again]
Date Thu, 28 Jul 2005 16:26:19 GMT
On Thu, 2005-07-28 at 18:08 +0200, Cyriaque Dupoirieux wrote:
> Thorsten Scherler a écrit :
> >>in order to generate <div> </div> if nbsp='true' instead of <div/>
which is not well interpreted by browsers.
> >>  But this &#160; is not enough, the generation still gives <div/>...
> >
> >¿?
> >
> >Are you sure? I tried it and is working fine for me.
> >  
> >
> Actually, I don't understand what happens, if I write a trace to see if 
> it's the good template which is used, the generation is OK because of my 
> trace (the div tag is no more empty...)
> (It's a little bit like Heisenberg uncertainty principle, the observer 
> disturb the result of the experiment :-) )
> 
> Let it as it is I will continue my investigations, it may come from 
> something else in my environment...
> 

try a "forrest clean" in your project and build.sh clean in forrest. 

As well I recommend to "ant clean" all view plugins.

After a build everything should work fine.

> >  
> >
> >>  I propose :
> >>	<xsl:if test="@nbsp='true'"><span/></xsl:if>
> >>
> >>    
> >>
> >
> >Hmm, I do not like that much because the <span/> do not belong in there
> >IMO.
> >  
> >
> Sure you are right...
> By the way, can you try to add something like this in your *.fv and tell 
> me the result :
> 
>         <forrest:hook nbsp="true" class="test"/>
> 

<div class="test"> </div>

HTH

salu2
thorsten

> Regard,
> Cyriaque,
> 
> >salu2
> >
> >  
> >
> >>PS: Sorry, I have lost the thread...
> >>
> >>    
> >>
-- 
thorsten

"Together we stand, divided we fall!" 
Hey you (Pink Floyd)


Mime
View raw message