forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Addi <>
Subject Re: [jira] Updated: (FOR-518) Change toolbox font in skinconf.xml for pelt
Date Sat, 04 Jun 2005 15:28:12 GMT
Ross Gardler wrote:

> Addison Berry (JIRA) wrote:
>>      [ ]
>> Addison Berry updated FOR-518:
>> ------------------------------
>>     Attachment: toolbox-font.txt
>> Last night I fixed this by editing the pelt/css/profile.css.xslt file 
>> by moving #menu .menupagetitle  {color: <xsl:value-of 
>> select="@font"/>;} up to toolbox, rather than where it was in dialog 
>> (since dialog doesn't seem to be used in pelt?) and also adding the 
>> font attribute to the toolbox color element in 
>> fresh-site/skinconf.xml.  Worked just the way I wanted.  See the 
>> attached diffs.
>> When I did a build clean, build on a new svn today, I am now getting 
>> an error when I try to forrest site:
>> X [0]                                     linkmap.html  BROKEN: The 
>> content of elements must consist of well-formed character data or 
>> markup.
>> I'm not sure what the problem is now...
> Have a look in webapp/WEB-INF/logs/error.log you should get a more 
> detailed error. 

Do I have to turn logging on?  I don't have a logs dir in WEB-INF.

> A file somewhere is not well formed, most likely 
> pelt/css/profile.css.xslt since that is the one you say you edited.
I saw the well-formed bit and looked at the files I changed to make sure 
I didn't have any typos and such.  It was weird because it apparently 
was well-formed prior to the svn build clean.  I then changed the two 
files back to the original and still got the error.  Now I have blown 
that svn away and gotten a whole new, fresh svn.  I made the same 
changes to the same files as I had before and it is working perfectly 
like it did the first time.  It's gone through a build clean and is 
still working so maybe I did something weird elsewhere before.  Who knows...

- Addi

View raw message