forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jason End <bensnep...@yahoo.com>
Subject Re: OO plugin and strong
Date Tue, 12 Apr 2005 20:17:11 GMT
Great. I'll raise the issue and I'm willing to close
it with your guidance.


Jay

--- Ross Gardler <rgardler@apache.org> wrote:
> Ross Gardler wrote:
> > Jason End wrote:
> > 
> >> I'm having a problem with OO files displaying
> strong
> >> (bold) elements in the rendered forrest pages.
> The
> >> style works correctly in the vanilla sample
> document.
> >> But if I edit the sample and add my own text,
> setting
> >> part of it to bold, the text appears without that
> >> format.
> >>
> >> The html source marks the text as:
> >> <span class="T1">my super bold text</span>
> >>
> >> instead of strong.
> >>
> >> I'm not sure if this is related to:
> >> http://issues.cocoondev.org/browse/FOR-433
> >>
> >> I applied that patch but it still didn't work.
> >>
> >> Is bold working for anyone?
> > 
> > 
> > It worked for me last time I worked with these
> plugins. However, the 
> > above patch may have broken this.
> 
> I just had a look at the plugin and it does not
> work. This can be seen 
> on the Impress demo. The problem is that this
> support was always a bit 
> of a hack that required style information to
> embedded in the head. 
> Instead there should be a match that generates a
> stylesheet from the OOo 
> files (unless one already exists on disk). Most of
> the work for this is 
> already in the plugin, it just needs separating out
> into its own XSL and 
> matcher.
> 
> Please raise an issue for us against the 0.7
> release.
> 
> If you fancy tackling this I'll do my best to walk
> you through it.
> 
> 
> Ross
> 


		
__________________________________ 
Do you Yahoo!? 
Yahoo! Small Business - Try our new resources site!
http://smallbusiness.yahoo.com/resources/ 

Mime
View raw message