forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From iss...@cocoondev.org
Subject [JIRA] Commented: (FOR-425) forrestbot not using input plugin
Date Thu, 20 Jan 2005 23:37:16 GMT
The following comment has been added to this issue:

     Author: David Crossley
    Created: Thu, 20 Jan 2005 5:36 PM
       Body:
Discussion is in thread http://marc.theaimsgroup.com/?t=110619685500003

Ross Gardler wrote:
> David Crossley wrote:
> >I have another issue with forrestbot from trunk.
> >
> >The Apache Incubator website still uses some *.cwiki
> >source files. The forrest.properties has the property
> >project.required.plugins=org.apache.forrest.plugin.pdf-output,wiki
> >
> >Using 0.7-dev and doing 'forrest' from the command-line
> >everything works fine. However, using 'forrestbot' from the
> >command-line, it seems that it is not using the "wiki" plugin.
> >
> >...
> >X [0] projects/derby.html BROKEN:
> >/opt/forrest/forrestbot-conf/work/incubator/site-author/projects/derby.xml
> >(No such file or directory)
> >...
>
> Can you check that there is a project_home/build/tmp/input.xmap file
> that incorporates the include for the wiki plugin xmaps.

There is a tmp/input.xmap but it has no reference to wiki xmap.
The tmp/output.xmap *does* have a reference to pdf xmap.

> Can you provide the output of the ANT build from the forrestbot, it may
> be that it is, in some way, bypassing the configuration of the plugins
> (search the output for "wiki" and look for configuration tasks found in
> main/targets/plugins.xml

Created issue and added the outputs from both builds.

---------------------------------------------------------------------
View this comment:
  http://issues.cocoondev.org//browse/FOR-425?page=comments#action_11995

---------------------------------------------------------------------
View the issue:
  http://issues.cocoondev.org//browse/FOR-425

Here is an overview of the issue:
---------------------------------------------------------------------
        Key: FOR-425
    Summary: forrestbot not using input plugin
       Type: Bug

     Status: Unassigned
   Priority: Major

    Project: Forrest
 Components: 
             Forrestbot
   Versions:
             HEAD

   Assignee: 
   Reporter: David Crossley

    Created: Thu, 20 Jan 2005 5:32 PM
    Updated: Thu, 20 Jan 2005 5:36 PM

Description:
Using 0.7-dev and doing 'forrest' from the command-line
everything works fine. However, using 'forrestbot' from the
command-line, it seems that it is not using the "wiki" plugin.


---------------------------------------------------------------------
JIRA INFORMATION:
This message is automatically generated by JIRA.

If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.cocoondev.org//secure/Administrators.jspa

If you want more information on JIRA, or have a bug to report see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message