forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ross Gardler <rgard...@apache.org>
Subject Validation error with Crimson (WAS: Re: Plugin release process)
Date Wed, 01 Dec 2004 23:22:23 GMT
Rick Tessner wrote:
> Ross Gardler wrote:
> 
>> If this is ready for use please do an "ant deploy" in the plugin 
>> directory, this will make the plugin zip available via the forest 
>> website.
> 
> 
> Will do.  I've been trying the "ant test" and I get this very odd 
> message during "validate-xdocs":
> 
>    -- begin message --
> validate-xdocs:
> 
> BUILD FAILED
> /home/rick/projects/forrest/van/plugins/build.xml:133: The following 
> error occurred while executing this line:
> /home/rick/projects/forrest/van/main/targets/validate.xml:143: Parser 
> org.apache.crimson.parser.XMLReaderImpl doesn't recognize feature 
> http://apache.org/xml/features/validation/dynamic
> 
>   -- end message --
> 
> My CLASSPATH is not set, FORREST_HOME points to the right place (in my 
> case, /home/rick/projects/forrest/van) and "forrest site" and "forrest 
> local-deploy" work just fine ... I'm at a bit of a loss ATM. :(

There is a thread on the user list that I stopped at when this very 
message was reported. I thought it was something specific to their setup 
(the original problem was with running Forrest from ANT). I don't have 
the time to look into it and so gave him a work around and hoped someone 
else would jump in.

Does anyone have any idea why this is suddenly happening?

Ross

Mime
View raw message