forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Crossley <cross...@apache.org>
Subject Re: latest forrest can't build incubator site
Date Sat, 28 Aug 2004 01:55:19 GMT
David Crossley wrote:
> (Still Cc'ing the Incubator PMC because that is where
> Ken started the thread. Why not general@i.a.o ?)
> 
> David Crossley wrote:
> > 
> > [*] There were some failures - seems like broken wiki documents.
> > ... The order of the levels of subheadings is important (using !).
> 
> That is fixed now in the most recent Forrest SVN.
> There were ambiguities with paragraphs and sub-sections
> in cwiki documents, which was triggered by some of the
> Incubator docs. Anyway, forrest head 0.6-dev now works.
> 
> (Ken, still no idea about your Java issue.)
> 
> I also tried with the old Forrest-0.5.1 (yes that is
> our "current" release). It trips up on the same wiki
> issues, but is more violent in its error messages.
> 
> So that means that you must use the latest Forrest dev
> version. No problems there, we use it too for our website.
> 
> However, there are some updates to the configuration files
> in the Incubator CVS.
> 
> Oh all right, it must be finally time for me contribute a bit
> more to Incubator. I have been lurking on the general@ list
> for a while. I will send a patch for the forrest config
> and the README.txt

Done.
http://mail-archives.apache.org/eyebrowse/ReadMsg?listId=142&msgNo=4073

--David



Mime
View raw message