forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Brewer <bbre...@tregyr.com>
Subject Re: Stuck with upgrade
Date Mon, 12 Apr 2004 20:12:45 GMT
Looks like a character encoding problem on your side. If the freshly 
seeded site works, then you are apparently crossing your charsets. Look 
in each of the xml/xsl declaration lines (as well as the declaration 
line in your index page) and make sure they are each using a charset 
that supports any special characters you might be using on your index. 
If you are trying to use foreign characters, make sure you are using one 
of the ISO charsets and that every page uses this charset. Hope this helps!

Brian

Morten Damsgaard-Madsen wrote:

> Hi all
>
> I’m only a user so don’t get too technical ;-)
>
> I upgraded my forrest installation to the newest CVS today.
>
> However, when I try to build my old website from version 5.1 I get the 
> following error:
>
> ------------------------------------------------------------------------
>
> cocoon 2.1.4
>
> Copyright (c) 1999-2004 Apache Software Foundation. All rights reserved.
>
> ------------------------------------------------------------------------
>
> X [0] index.html BROKEN: java.lang.RuntimeException: 
> java.lang.RuntimeException: java.lang.RuntimeException: 
> java.lang.RuntimeException: org.xml.sax.SAXException: Attempt to 
> output character of integral value 229 that is not represented in 
> specified output encoding of
>
> Total time: 0 minutes 3 seconds, Site size: 0 Site pages: 0
>
> BUILD FAILED
>
> E:\forrest\targets\sitexml:66: Java returned: 1
>
> I can’t figure out what it means and a freshly seeded site builds 
> without a hiccup…
>
> Oh and btw: why are there no margins in the PDF files? And can I set 
> it to A4 size?
>
> Thx in advance
>
> Morten
>

Mime
View raw message