forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob.Ex...@equifax.com
Subject Re: images in pdfs
Date Wed, 11 Feb 2004 16:52:03 GMT
Re-posted due to mail problems
==============================

I have rebuilt forrest from scratch a number of times since downloading,
using ./build.sh clean followed by ./build.sh to rebuild.

In a freshly seed'ed site (from stock distribution)

r_exley@galileo:~/websites/ntgdocs$ pwd
/home/r_exley/websites/ntgdocs
r_exley@galileo:~/websites/ntgdocs$ find . -name project-logo.gif
./src/documentation/content/xdocs/images/project-logo.gif

Then following the site being built, via forrest command

r_exley@galileo:~/websites/ntgdocs$ find . -name project-logo.gif
./build/site/images/project-logo.gif
./src/documentation/content/xdocs/images/project-logo.gif

r_exley@galileo:~/websites/ntgdocs$ less
build/webapp/WEB-INF/logs/sitemap.log

<snip/>

ERROR   (2004-02-11) 14:48.37:428   [sitemap.fop] (Unknown-URI)
Unknown-thread/ExternalGraphic: Error while creating area : Error with
image URL:
/home/r_exley/websites/ntgdocs/src/documentation/resources/images/project-logo.gif

(No such file or directory) and no base URL is specified

It looks like the FOP serializer is expecting the image to be located in
./src/documentation/resources/images/ and it has been created in
./src/documentation/content/xdocs/images/. Is this something to do with the
changes to document2fo.xsl changes ?

--
Rob.



This message contains information from Equifax, Inc. which may be
confidential and privileged.  If you are not an intended recipient, please
refrain from any disclosure, copying, distribution or use of this
information and note that such actions are prohibited.  If you have
received this transmission in error, please notify by e:mail
postmaster@equifax.com.



Mime
View raw message